Speakers 2017-04-12T13:38:15+00:00

Speakers ‘n’ stuff

Nedan ser ni talarna för Talk ‘n’ run 2017. Info om 2018 års talare uppdateras efterhand som de blir klara för evenemanget.

KONFERENCIER

Ola Selmén
Ola är en av Sveriges mest uppskattade programledare och komiker och har bland annat varit programledare i SVT för Bobster, Amigo och sommarlovsmorgon. Ola har även varit sportkommentator i olika sammanhang och startat underhållningsgruppen ”Världens snabbaste allsång”.

Webb: www.olaselmen.se
Instagram: @olaselmen

HEADLINERS

Lovisa ”Lofsan” Sandström
Utnämnd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, träningsexpert i TV4 nyhetsmorgon och författare till bland annat ”Stora löparboken för kvinnor” tillsammans med Jessica Almenäs. Sa vi att hon sprungit maraton på kinesiska muren också?

Webb/blogg: www.lofsan.se
Instagram: @lofsans

Anders Szalkai
Anders är en av Sveriges bästa maratonlöpare genom tiderna, expertkommentator inom löpning och flitigt anlitad föredragshållare. Han har sprungit över 70 maratonlopp, är huvudansvarig tränare på Sveriges största löpargrupp TSM Running och jobbar utöver det med Stockholm Marathon-gruppen. Behöver vi säga mer?

Webb/blogg: www.marathon.se
Instagram: @szacke42195

Markus Torgeby
Han pushade hårt som ung. Han satsade allt på löpningen men framgångarna hade ett pris. Han vaknade en dag upp i ett ekorrhjul som han inte ville vara i. Så han klev ur. Han gick sin egen väg och tillbringade fyra år i en kåta i skogen. Markus berättelser är en av de mest spektakulära och emotionella inom modern svensk löpning och han har med sin biografi Löparens hjärta, dokumentären ”Löparen” en av de mest nerladdade intervjuerna hos Maratonpodden tagit löparsverige med storm. Foto: Thron Ullberg

Instagram: @markustorgeby

Petra Månström
För första gången någonsin kommer ett avsnitt av en av Sveriges största poddar om uthållighetssport att spelas in inför en live-publik! Petra Månström har i maratonpodden intervjuat många av Sveriges bästa uthållighetsidrottare genom tiderna, till exempel Emelie Forsberg, Göran Hägglund, Lisa Nordén, Mikael Ekvall, Emma Igelström och Petter. Idag driver Petra driver inte bara två av Sveriges största träningspoddar, Sveriges största löparblogg och är en av Sveriges mest inflytelserikaste människor i sportbranschen. Hon är även författare, coach och föreläsare inom löpning. Foto: Emma Shevtzoff

Webb/blogg: www.petramanstrom.se
Instagram: @maratonpetra

Mia ”MarathonMia” Thomsen
Gäst i Maratonpodden LIVE! Mia Thomsen är löparen som efter två graviditeter skulle springa 2,5 kilometer. Och hon klarade det, efter fyra månaders träning. Femton år senare är hon en av Sveriges mest familjära Ultralöpare och inspiratörer som är en symbol för att ”ingenting är omöjligt” när hon plockade upp löpningen som 37-åring. Idag har hon en av Sveriges största löparbloggar som också blivit utnämnd till Sveriges bästa träningsblogg.

Webb: www.marathonmia.se
Instagram: @marathonmia13

PANELDISKUSSION SOCIALA MEDIER

Anna ”Piggelina” Nystedt
Nummer två på årets lista över Sveriges största löparbloggar i Sverige innehar Anna en stark position i dagens sociala medier. Hon springer mycket och långt och inspirerar när hon gör det!

Webb/blogg: www.piggelina.se
Instagram: @annanystedt

Kenth Svensson
Kenth är en av Sveriges mest uppskattade bloggare i löparvärlden. Kenth springer gärna maratonlopp runt om i världen och med sin gedigna erfarenhet som löpcoach hjälper han löpare på distanser från 5 km till maraton och utbildar framtidens löpcoacher i Urban Tribes.

Webb/blogg: www.snabbafotter.se
Instagram: @kenth.snabbafotter

Tony Hatefnejad
Jönköpings stolthet har snabbt byggt en stor fanbase på Instagram där han berättar om livet som elitmotionär. Tävlar för IFK Skövde fik. Motivation i vardagen är en ledstjärna för Tony som även jobbar som coach och har startat Team Runners HIGH i Jönköping för att få löpningen att växa.
Webb/blogg: www.tonyhatefnejad.se
Instagram: @tonyh